Juuan Ampujat ry

Ampumaharrastusta Juuassa vuodesta 1988

Juuan Ampujat ry on perustettu vuonna 1988. Samana vuonna juukalainen ampumaharrastaminen kehittyi aimo harppauksin, kun liikunta- ja kulttuuritalon yhteyteen valmistui uusi sisäampumarata. Käynti sisäampumaradalle liikunta- ja kulttuuritalon kuntosalin kautta. Osoite Koulutie 13.

80 jäsenisellä seuralla on sisäradan lisäksi 90-luvun alkupuolella valmistunut monipuolinen ulkorata, jonka yhteyteen 2006 valmistunut päärakennus mahdollistaa alueen ympärivuotisen käytön. Juuan Ampujat vastaavat yhteistyössä Juuan Riistanhoitoyhdistyksen kanssa rakennuksen ja radan ylläpidosta. Ulkoradan osoite on Viitaniementie 422. Alueelta sijaitsee seuraavat radat:

– Metsästyshirvi 75-100 metriä
– Metsästysluodikko 100 m
– Riistamaali 50 m
– Pienoiskivääri 50m
– Pistooli 25 m
– 2 metsästys haulikko/skeet
– 1 metsästys trap


Molemmilla radoilla järjestetään vuosittain eritasoisia kilpailuja, joista suurimpana mainittakoon vuoden 2013 Itä-Suomen mestaruus. Radalla järjestettiin kesällä 2017 Itä-Suomen mestaruuskisat.

Kesäisin järjestetään haulikkoammuntaharjoituksia ja toukokuu-elokuu välisenä aikana naisten ammuntavuoro on ollut maanantaisin. Ammunnat jatkuvat vuonna 2017 syyskuun ajan sunnuntaisin klo 12-> ja niitä on mahdollista jatkaa kysynnän mukaan myös syyskuun jälkeen.

Lisäksi haulikkoradoilla on mahdollista ampua sovitusti niin seurojen, työporukoiden kuin kaveriporukoiden kesken, jolloin rata varataan sihteerin kautta ja seuran puolelta tulee joku ammuttamaan/valvomaan ammuntoja. Erikseen varatut vuorot maksavat sen saman, minkä seuran ulkopuoliset maksavat kierrosmaksuja muutoinkin, eli 4 €/kierros. 

Seuraan otetaan mielellään uusia jäseniä, hakemuksia saa sihteerin kautta ja Sport-Kone Halosesta.


Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Ari Hiltunen
a.j.hiltunen@gmail.com
puh. 0400 570 424

Sihteeri
Sami Räsänen
rasanen.sj@gmail.com
puh. 045 350 7820