Juuan Hevostalousyhdistys ry

Juuan hevostalousyhdistys on vuonna 1945 perustettu yhdistys, joka pyrkii kokoamaan yhteen juukalaiset hevosharrastajat.

Yhdistyksellä on käytössään harjoitusravirata Juuan Vihtasuolla. Kesäisin raviradalla pyritään järjestämään harjoitusravit Ellinpäivien aikaan heinäkuun alkuviikoilla. Ravit ovat muodostuneet odotetuksi perinteeksi ja kuuluvat monen juukalaisen ja kesävieraan kesäohjelmaan. Vaikka meillä ajetaan epäviralliset harjoitusravit, pyritään tapahtuma järjestämään oikeiden ravien tapaan selostuksineen ja loimituksineen. Tapahtumassa ei myöskään unohdeta lapsikatsojia vaan yleisöalueella on tarjolla poniajelua ja ratatapahtumana keppihevoslähtö.

Harjoitusrata on ympäri vuoden jäsenistön vapaassa käytössä maksettuasi jäsenmaksun ja vuosittaisen ratamaksun (50 e). Talvisin rata aurataan tarpeen mukaan ja lanauksesta jäsenet huolehtivat itse. Radalla on myös valaistus, joten pimeän aikaankin käyttö on mahdollista. 

Tällä hetkellä jäsenistömme koostuu lähinnä raviharrastajista, mutta toivotamme tervetulleeksi seuraamme kaikki hevosihmiset. Tapahtumia ja toimintaa järjestetään jäsenistön kiinnostuksen mukaan.

Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sihteeriin.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!


Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Matti Halonen
puh. 044 358 2082

Sihteeri
Jarna Halonen
puh. 040 736 5107